About us - Pixlr.com

Om os

Pixlr er en idé af den svenske udvikler Ola Sevandersson og blev introduceret i august 2008 for at give alle mulighed for let at oprette, redigere og dele billeder online.

bokeh-overlay

I 2011 erhvervede Autodesk, Inc. Pixlr for at forbedre sine billedredigeringsprodukter og med succes øgede sine samlede brugere til millioner over hele verden.

leaks-overlay

I dag er Pixlr en integreret del af det kreative økosystem INMAGINE, der sigter mod at gøre design let og tilgængeligt for alle.

Siden købet af Pixlr i 2017, har verdens mest anvendte sky- og mobilredigeringssuite gennemgået en enorm produktudvikling for at opdatere sin kernemotor. Opdateringerne inkluderer nu muligheden for at udnytte kunstig intelligens og maskinlæring for at fremskynde og revolutionere oprettelse af indhold.

pixlr-market

I 2020 blev Pixlr Market lanceret i tråd med økosystemets løfte om at tilbyde det kreative samfund smartere, hurtigere og lettere designoplevelser.

Pixlr-brugere og -abonnenter kan nu få adgang til intelligente redigeringsværktøjer og ubegrænsede designressourcer ved at tage kreative foto- og billedredigering til et helt nyt niveau.

Udforsk Pixlr Market

tree