Fotoredigeringsværktøjer Prissætning og planer - Pixlr Editor

REDIGER SMARTER, HURTIGERE OG LETTER

Tag fotoredigering til næste niveau med AI-drevne værktøjer. Oplev hurtigere og lettere redigeringer for maksimal kreativitet.

GRATIS

ALTID

• Adgang til Pixlr X og E
  • Grundlæggende redigeringsværktøjer
  • Begrænset sæt overlays
  • Begrænset sæt stickers
  • Understøttet af annoncer
$14.99/mo

Professional

• Betal årligt og Spar 50%
  • Gratis adgang til Pixlr Market:
    10 million Graphics,Templates, Fonts, Photos, Audio, Video & 3D files.
  • Fuld adgang til Pixlr X og E
  • Omfattende redigeringsværktøjer
  • AI CutOut (og fremtidige AI-værktøjer)
  • 3.000 ekstra overlays
  • 7.000 ekstra icons/sticker
  • 5.000 dekorative tekster
  • Støtt os, tak!
  • Annoncefrit!

*Begrænset engangs WFH Special!

Ends July 15, 2020.

i

Tilmeld dig nu for at nyde denne specielle månedlige nedsatte sats for evigt. Annuller når som helst. Skynd dig, gå ikke glip af dette tilbud, der er en gang i livet!

AI CUTOUT

Fjern baggrunde, uønskede objekter eller en person fra dine fotos med det smarte udskæringsværktøj via et enkelt klik.

Cutout-before Cutout-after

STYLISH OVERLAYS

Stimulere et billede ved hjælp af unikke, kunstneriske overlays for at tilføje dimension og tekstur til det samlede billede.

overlays-before overlays-after

STICKER & ICONS

Få sjov med i kunstværket ved at tilføje klistermærker eller symboler og skabe et bedre bånd med dit publikum.

sticker-before sticker-after

DEKORATIVE TEKSTER

Oplev et layout med dekorative tekster! Fremhæv ord med et godt designet citat eller lykønskningstelt.

text-before text-after
rocketman

Ét klik er alt, hvad det tager.

Kom i gang med PIXLR.

(PREMIUM)

Betal årligt og Spar 50%

USD $3.99/mo

ABONNER ÅRLIGT eller betal $7.99 pr. måned

PROFESSIONEL

Betal årligt og Spar 50%

USD $14.99/mo

ABONNER ÅRLIGT eller betal $29.99 pr. måned $19.99*