Online Photo editor - Pixlr.com image edit

Selecteer Foto-editor

We hebben twee nieuwe online foto-editors om uit te kiezen

Geef je de voorkeur aan de klassieke maar geavanceerde fotobewerking in desktopstijl of speels modern je kopje thee, hoe dan ook, we hebben de juiste gratis foto-editor voor je. Beide editors openen bijna elk afbeeldingsformaat zoals PSD (Photoshop), PXD, Jpeg, PNG (Transparant), WebP, SVG en nog veel meer. Beide producten zijn ook AI-aangedreven met automatische achtergrondverwijdering en andere AI-tools om u te helpen professioneel ogende fotobewerkingen te maken.

Pixlr X

De eenvoudig te gebruiken foto-editor

• Pixlr express-gebruikers beginnen hier!
  • Moderne fotobewerking voor snelle bewerkingen en beginners.
  • Open de meeste afbeeldingen zoals PSD (Photoshop), PXD, JPEG, PNG.
  • De meeste tools in een paar secties.
  • Perfect voor snelle, speelse fotobewerkingen.
  • Eén klik om artistieke effecten aan foto's toe te voegen.
Start Pixlr X
Pixlr

Krachtige foto-editor voor professionals

• Gebruikers van de Pixlr-editor beginnen hier!
  • Klassieke fotobewerking met onmisbare tools, maar slanker.
  • Open de meeste afbeeldingen zoals PSD (Photoshop), PXD, JPEG, PNG.
  • Klassieke desktop-ui.
  • Selectiehulpmiddelen.
  • Selecties knippen, kopiëren en plakken.
  • Gereedschap Vullen en Verloop.
  • Gereedschap Spons / Kleur.
  • Geavanceerde kleurkiezer
  • Meer tools, meer controle.
  • Meer filters, meer aanpassingen..
Start Pixlr E

Op zoek naar oudere PIXLR-editors?

Flash wordt eind 2020 volledig geblokkeerd door browsers, maar tot die tijd heb je nog steeds toegang tot het oude
Pixlr-editor en Pixlr Express.