By using our site, you acknowledge that you read and understand our Cookie beleid. AANVAARDEN ×
pixlr free_trial

Probeer Pixlr Premium nu 30 dagen. Geen advertenties. Geen installatie. Opzeggen op elk moment

BEWERK SLIMMER, SNELLER EN GEMAKKELIJKER

Breng fotobewerking naar een hoger niveau met door AI aangedreven tools. Ervaar snellere en eenvoudigere bewerkingen voor maximale creativiteit.

VRIJ

ALTIJD

• Toegang tot Pixlr X en E
  • Elementaire bewerkingstools
  • Beperkte set overlays
  • Beperkte set stickers
  • Ondersteund door advertenties
$14.99/ma

$29.99

Creative Pack

• Betaal jaarlijks en Bespaar 50%
  • Gratis toegang tot 10 miljoen beelden , Sjablonen, Lettertypes, Foto´s, video en 3D bestanden
  • Volledige toegang tot Pixlr X en E
  • Uitgebreide bewerkingstools
  • AI CutOut (en toekomstige AI-tools)
  • geen extra
  • 7.000 extra pictogrammen / stickers
  • 5.000 decoratieve teksten
  • 18,000 Assets *New
  • Sjablonen *New
  • Supports a maximum of 8196 x 8196 image resolution *New
  • Juridische garantie van $25.000
  • Exclusieve instructie videos
  • VIP assistentie
  • Steun ons, bedankt!
  • Reclamevrij!
  • apple icon & windows icon

KI UITSNEDE

Verwijder achtergronden, ongewenste objecten of een persoon van uw foto's met de slimme uitgesneden tool, in één klik.

Cutout-before Cutout-after

STIJLVOLLE OVERLAYS

Maak een afbeelding op door unieke, artistieke overlays toe te passen om dimensie en textuur toe te voegen aan het algehele beeld.

overlays-before overlays-after

STICKERS & PICTOGRAMMEN

Voeg plezier toe aan afbeeldingen door stickers of pictogrammen toe te voegen om een ​​betere betrokkenheid bij uw publiek te creëren.

sticker-before sticker-after

DECORATIEVE TEKSTEN

Fleur een lay-out op met decoratieve teksten! Benadruk woorden met een goed ontworpen quote of een feesttent.

text-before text-after

Voorraad inhoud

Toegang tot meer dan 10 miljoen design activa voor ongelimiteerde downloads met een creatief pakket account voro minder dan 40 cent per dag

rocketman

ÉÉN KLIK IS ALLEEN.

GA NAAR GEAVANCEERD BEWERKEN MET PIXLR.

GEAVANCEERD

Betaal jaarlijks en Bespaar 38%

USD $4.90/ma

ABONNEER JE EEN JAAR of betalen $7.99 maandelijks

PROFESSIONEEL

Betaal jaarlijks en Bespaar 50%

USD $14.99/ma

ABONNEER JE EEN JAAR of betalen $29.99 maandelijks